Erbjudande

Erbjudande

Vi kompromissar inte med TÅFRIHETEN


Fotboden är stolt ambasadör för skobutiken www.freefoot.se i Malmö. Där finns fotformade skor med en bred tåbox där hela din fot får plats och får lov att ta plats. Allt detta för en hälsosammare fot och en hälsosammare kropp. Undrar du ofta varför du får liktornar på dina fötter? Varför du har ständiga nageltrång på dina stortår? Varför du ständigt fyser om fötterna? En av dom största anledningarna är att dina fötter får för lite utrymme i skorna. Att vi pressar in tårna i en onaturlig position som dom inte är gjorda för. Men det finns möjlighet till förändring. 

Är du nyfiken på att få prova skor som kan förändra ditt liv? 

Gå in på onlinebokningen och tryck in dig på skoprovning eller föredrar du att ringa så går detta också fint på telefonnummer 0735-137326. Då får du 30 minuter öronmärkt tid för dig att prova skor utan kostnad och med vår expertis.

Jag och min kollega Frida (arbetar vägg i vägg med varandra) gör detta gemensamt på Söndagar mellan 

kl 10-12. 

Med min rabattkod FOTJEMPA10 så har du dessutom 10% rabatt på ett köp hos Freefoot som gäller både i butiken i Malmö om du vill åka dit och se hela deras utbud eller på deras hemsida www.freefoot.se


Vi säljer inga skor på Hantverkaregatan 6 i Ängelholm utan har bara skor för provning.


Hos Fotboden finns även en massa annat trevligt till dina fötter.Fotkrämer för alla typer av fötter, stödstrumpor i silke frånVarisan, diabetes sockar från RS produkter och mycket mer.

unsplash